Savjetovanje i analiza

Savjetovanje poduzetnika

Ako ste poduzetnik koji ima kvalitetnu ideju, dobar proizvod ili poslovanje koje zahtjeva rast i razvoj, a šuma propisa i zahtjeva oduzima vam dragocjeno vrijeme, onda je naš stručni tim uz vas. Od današnjeg poduzetnika se očekuje da uz svoj posao, poznaje i način i djelovanje banaka, zakonske propise i uz sve to vodi poslovanje i razvoj tvrtke. Naravno da to gotovo nitko ne može, te je uloga savjetnika u poslovanju vrlo bitna, čak u nekim trenucima i od presudne važnosti za rast i razvoj poduzetnika. Savjetnik će na vrijeme upozoriti na rokove realizacije projekta, na potencijlne opasnosti razvoja, ali i prednosti nad konkurencijom.
Ukratko, naš najvažniji posao sastoji se u pripremi i provedbi poduzetničkih ideja.

Risk management

Osnovali ste vlastitu tvrtku, krenuli u posao, s vremenom se proširili, podigli kredit za razvoj i zaposlili nove ljude, a onda je došla kriza i vaš višegodišnji trud počeo je nestajati pred vašim očima. Smanjili ste troškove, možda i smanjili broj zaposlenih, radite još više na osvajanju tržišta, ali i dalje se gomilaju dospjele rate za kredit i leasing, naplata je sve lošija, nerazumijevanje između vas i djelatnika banke sve je veće.

Naš stručni tim ima višegodišnje iskustvo na tom polju i može vam pomoći prebroditi vjerojatno najveću krizu vašeg dosadašnjeg poslovanja.

Prvo ćemo vam s leđa maknuti one koji vas najviše pritišću (najčešće su to banke, porezna uprava i dobavljači) kroz pregovore i restruktiriranje, a onda ćemo se zajedno s vama posvetiti planiranju budućnosti i ponovnom postizanju pozitivnih rezultata poslovanja.
Na kraju, zajedno ćemo razvijati nove projekte i nove grane poslovanja vaše tvrtke.

PARTNERI