Naš tim

 

Borna Markovic

Borna Marković diplomirao je ekonomiju na Sveučilištu u Zagrebu. Kroz godine rada i iskustva na poslovima analize financija, financijskih izvještaja, računovodstvenih politika i izvora financiranja, dosegao je razinu priznatog financijskog analitičara i stručnjaka iz područja financija i poslovnog planiranja i analize. Njegovo stručno znanje ponajviše se reflektiralo na užu specijalizaciju iz područja analitičkog poznavanja bilanci, izvora sredstava, plasiranja, kreditiranja. Najviše se susretao i radio sa malim i srednjim poduzetnicima i u svom 17 godišnjem iskustvu rada s njima razvio se u vrhunskog stručnjaka koji danas provodi poslovni konzalting iz raznih područja, od osnivanja i pokretanja poduzeća i obrta, do razvojnih programa i programa restrukturiranja tvrtke. Kako je njegov doprinos zajednici u smislu edukacije i provođenja savjetodavnih usluga prema sektoru malog i srednjeg poduzetništva došao na razinu velikih, počeo se baviti i projektima za srednje kompanije koje rade na programima restrukturiranja i reorganizacije u cilju razvoja strategija i razvoja svog poslovanja. Stručnjak je iz područja izvora financiranja i opcija ulaganja, otvaranja stranih predstavništva i kompanija u RH, programa restrukturiranja i reorganizacijske politike poslovanja.

 

Sandra Rukavina

Sandra Rukavina diplomirala je odnose s javnošću na privatnom sveučilištu u Londonu. Svoju karijeru započela je u Sloveniji radeći na poslovima odnosa s javnošću za razne klijente. Karijeru nastavlja u Hrvatskoj u svjetskim mrežama marketinških agencija, na području odnosa s javnošću. Kroz svoje djelovanje specijalizirala se za krizno komuniciranje, te osmišljavanje i provedbu komunikacijskih strategija i planova na području FMCG i korporativnog komuniciranja. Tijekom cjelokupnog djelovanja naglasak stavlja na posvećenosti pružanju najbolje usluge komunikacijskog savjetovanja, koji su uvijek u skladu sa ispunjenjem poslovnih ciljeva i potreba klijenta.

Stjepan Pavić 

pavic

Stjepan Pavić ima:

 • Dugogodišnje bankarsko iskustvo u procjeni financijskog poslovanja i odobravanja kredita poduzećima i obrtima.
 • Višegodišnje iskustvo u poslovnom i finacijskom konsultingu malih i srednjih poduzeća, te obrta.
 • Poznaje način rada i procedure banaka za odobravanje kredita.

 

Djelokrug rada g. Stjepana Pavića obuhvaća:

 • Planiranje razvoja i financiranje MSP u tekućem poslovanju i investicijskim projektima.
 • Savjetovanje MSP u poteškoćama za financijsko restrukturiranje i stabilno poslovanje.
 • Konsulting za izradu GFI usmjeren na pribavljanje kredita, apliciranje na bespovratna sredstva EU i domaćih fondova, te financiranje putem leasinga.
 • Osmišljavanje i izrada investicijskih studija i poslovnih planova.
 • Priprema dokumentacije za pribavljanje kredita banaka i bespovratnih sredstava fondova, te financiranje putem leasinga.
 • Ocjena kreditnih ponuda banaka i izbor najpovoljnijeg kreditora.
 • Ocjena pripremljene dokumentacije za kreditiranje i prijavu na natječaj za bespovratna sredstva EU fondova.
 • Testiranje financijskog kapaciteta MSP za dobivanje kredita i bespovratnih sredstava.
 • Testni izračun bodova iz financijske dokumentacije i investicijske studije za procjenu šansi za dobivanje bespovratnih sredstava EU fondova.

Rješavanje ostalih problema iz područja kreditnog i financijskog poslovanja MSP.

PARTNERI